ВАЖНО ЛИ Е КАКВА ЩЕ БЪДЕ ДЪЛЖИНАТА НА ДОМЕЙНА ?

Дори домейна да съдържа две думи като online и chasovnici, не се долавя коренна разлика, дали са разделени с тирета или изписани слято. Ние от Скай Прайм Оптимизейшън Ви съветваме, тиретата да липсват, защото това е характерно за сериозните фирми . Тиретата са често употребявани от сайтове , които използват голям брой ключови думи в домейна си, с цел манипулация на резултатите от търсенията в Google търсачката. За по-добро оптимизиране, е хубаво да се употребят по-малък брой тирета или по възможност да бъде използвано само едно. Желателно е да изберете вариант за име, което ще се приеме положително от аудиториата и ще се запомни лесно.

Не благоприятнпо и използването на съкращения в домейна , освен ако бранда ви не се прочуе като съкращение , като hp.com и много други.
Съветваме Ви ако имате възможност да използвате само една дума, но ако е наложително не е сериозен проблем да ползвате и повече. Домейните съдържащи над две думи в имената си, не са удобни за използване от потребителска гледна точка.
Хубаво да вземем под внимание, че дългите и слети имена са трудни за запомняне,като имайте предвид ,че по-кратките са по-престижни и по-подходящи за домейни на Вашият сайт.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s