ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ ОТ СКАЙ ПРАЙМ ОПТИМИЗЕЙШЪН

За да е атрактивен, актуален и полезен за потребителите си, всеки уеб сайт, онлайн магазин или уеб портал, се нуждае от поддръжка. Защо?

Оставете настрана мисълта, че един път изработен, Вашият сайт няма нужда от повече грижа. Разбира се, това не е така. Ежедневно биват изработвани много нови и различни сайтове, като не е изключено да намерите такъв, който да Ви измести. Когато един уеб сайт се актуализира често, това не само помага на бизнеса, но и го прави по-оптимизиран. От момента, в който Вашият сайт е онлайн, стартира и нуждата от непрекъснато обновяване на съдържанието. Понякога това може да бъде съвсем малка промяна, като смяна на дата, добавяне на ново събитие, или добавяне на нова секция.

Нашият екип от специалисти в  Скай Прайм Оптимизейшън ще сe заеме с това да:

– актуализира съдържанието на сайта, да добавя обновена информация, обяви, продукти, новини, както и да отстранява ненужните или стари елементи;

– обновява и надгражда функцоналността на сайта;

– добавя или премахва снимки, видео, менюта, реклами;

– следи за всякакви възникнали потенциални проблеми с работата на сайта (бъгове, атаки, разпадане на връзки и т.н.), както и готовност за бързото им отстраняване;

– прави периодично резервни копия на сайта (backup);

– подновяване компонентите (библиотеките) и тяхното адекватно интегриране;

– предпазва от враждебни действия (опити за сриване на sql, проникване в базата данни и други);

– следи за изчерпването на мястото на хостинга;

– следи за препълване на пощенските кутии (email);

– създава, деактивира, сменя пароли

– добавя, деактивира, променя правата на потребителите на сайта;

*услугата може да бъде месечна или годишна

Защо имате нужда от поддръжката?

Грижата за сайта е необходима, защото интернет пространството е динамично и непрекъснато променящо се. Когато не се поддържа, един сайт „изостава”, което дава възможност и преднина на други конкурентни или подобни уеб сайтове, да излизат на по – предни позиции и да бъдат по – посещавани, тъй като не губят връзка с текущо време.

Защо Ние, а не Вие?

Най – често срещаната грешка при поддръжката на един уебсайт, е тя да се осъществява от технически неквалифицирани лица, което води до видимо изоставяне на сайта в класирането по търсачките и загуба на аудитория и посещения. Често, крайният резултат е увреждане на сайта. Ето затова, поддръжката на интернет сайтове изисква да бъде направена от специалисти в областта. Освен това, не си мислете че всички промени се извършват в административния панел, има доработки, които могат да бъдат извършени само от уеб професионалсити.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s